Våra tjänster

Vi på Intermezzo Frisör och Shop vill att du som kund alltid ska vara nöjd efter ditt besök hos oss. Därför erbjuder vi en mängd olika tjänster och behandlingar inom frisör- och hårvårdsbranschen. Bland annat kan vi hjälpa dig med klippning och färgning, sätta in extensions och fixa till dina ögonbryn och fransar. Dessutom har alla våra salonger en shop där du kan handla bra hårvårdsprodukter till bra priser.

Våra salonger erbjuder drop-in, tidsbokning och onlinebokning på alla behandlingar. Nedan kan du läsa mer om respektive behandling.

Klippning, färgning, slingor och permanent

När du klipper, färgar eller permanentar ditt hår hos oss kan du vara säker på att vi behandlar ditt hår på bästa sätt. Vi är lyhörda för dina önskemål och tillsammans kan vi hitta en stil som passar dig. Vi på Intermezzo värnar om ditt hår, därför använder vi oss bara av bra produkter från varumärken som bland andra Maria Nila, Four Reasons, Olaplex, ghd mm.

Inpackning och behandling

Om ditt hår upplevs trött och slitet kan det vara en god idé att göra en härlig inpackning eller annan behandling så att ditt hår får nytt liv. Vi på Intermezzo erbjuder inpackning och behandling med bra produkter som skyddar, vårdar och stärker ditt hår. Läs mer om våra produkter eller kontakta någon av våra salonger för mer information.

Hårförlängning – extensions med Voke Master Hairextensions

Vanligtvis tar det lång tid för hår att växa ut till den längd man önskar. Att göra en hårförlängning är ett bra sätt att få långt och vackert hår på ett ögonblick. Vi på Intermezzo gör hårförlängningar med äkta Cuticle Remy löshår från Voke Master Hairextensions. Alla frisörer som utövar detta hos oss är utbildade och certifierade. Tänk på att för att kunna sätta in extensions behöver ditt eget hår ha en längd på minst 15 centimeter för ett lyckat resultat.

Plockning av ögonbryn, färgning av ögonbryn & fransar

Vi utför också plockning av ögonbryn samt färgning av ögonbryn och fransar. När du låter oss på Intermezzo ta hand om dina ögonbryn och fransar ser vi till att de får en fin form och nyans som passar ditt ansikte. Dessutom slipper du krångla med färg hemma och kan lägga din tid på annat.

Håltagning med finess

Visste du att vi även erbjuder medicinsk öronhåltagning? Medicinsk öronhåltagning innebär att håltagningen utförs på ett korrekt sätt, utan risk för infektioner och onödig smärta. Huden rengörs först med bakteriedödande medel, därefter utförs håltagningen med hjälp av sterila engångsprodukter, allt för att minska risken för infektion.De delar som rör vid dig kommer direkt ur den sterila förpackningen utan att vidröras av någon annan. Hudvänliga smycken från Blomdahl är utvecklade i samråd med hudläkare. Du väljer mellan noga utvald plast och titan, i medicinska kvalitéer. Blomdahl är ett tryggt sätt att vara fin varje dag. De passar alla, även dig som är allergisk.
Läs mer om medicinsk öronhåltagning på Blomdahl.se.

Balayage

Denna frihandsteknik är här för att stanna. Själva ordet är från franskan och betyder ”måla”. Detta är en slingteknink där frisören får jobba på frihand med ljusa slingor för att få ett så naturligt resultat som möjligt. Detta gör att vi frisörer får vara väldigt kreativa och kan anpassa slingorna för just kunden i vår stol. Ofta möter man upp med en mörkare botten för att få en solkysst ombre.

Ombre

Detta är en hårfärg som kännetecknas av en mörkare färg i botten och en ljusare färg i topparna. Denna färgning har vi sett på de flesta kändisar och är en trend som har hållit i länge. Den är toppen för att få fram dina drag i ansiktet. Den passar såväl ett långt som kort hår och det är lätt att underhålla sin ombre-färgning då man oftast endast behöver fylla på utväxten. Man kan ha ombre i alla toner och nyanser så länge man förhåller sig till mörkare botten och ljusare toppar.

Permanent

Vi på intermezzo utför permanent och kan göra raka hår lockiga. Detta är en kemisk behandling där man först rullar upp håret på spolar för att ha på permanentvätska som bryter hårets struktur, sedan en fixering som ”låser fast” håret i den lockiga formen. Man kan variera storleken på spolarna efter önskad lockighet och resultat.

Läs gärna våra kundomdömen

Intermezzo Frisör & Shop finns med på Populärafrisörer.se. Läs gärna mer om oss där och vad våra kunder tycker om oss.