Fotvård

Fotvård

I Nybro erbjuder vi en mängd olika fotvårdsbehandlingar genom Viktoria Oscarsson som är utbildad vid Axelssons Gymnastiska Institut. När du som kund besöker Viktoria är du patientförsäkrad genom Svenska Fotterapeuter. Verksamheten är godkänd av Miljö & Hälsa i Nybro kommun.

Boka online Ring och boka

Prislista - Fotvård

Medicinsk fotvårdsbehandling
Behandlingen inleds med en fotstatus (undersökning). Därefter ett skönt fotbad. Nagelvård, klippning/slipning och borttagning av förhårdnader. Behandling av eventuella åkommor: Liktornar, nageltrång, vårtor, kartnaglar och hälsprickor mm samt filning av foten.
Behandlingen avslutas med en avkopplande fot/cirkulationsmassage med en vårdande fotkräm.
Ca. 60 min. Pris: 600kr

Delbehandling
Denna behandling riktar sig till dig som behöver ett återbesök av tidigare påbörjad behandling som nageltrång, hälsprickor eller vårtor.
Ca. 30 min. Pris: 340kr

Nagelkorrigering med Onyfix
Den senaste mångsidiga behandlingen av nagelkorrigering är en smärt- och inflammationsfri behandling. Man kan behandla nästan alla former av kartnaglar eller deformerade naglar. Metoden består av komposimassa som härdas fast på nageln och följer nageln ner när den växer fram.
Ca. 60 min. Pris: 690kr

Delbehandling – Lackning med eget lack
Ta med eget favoritlack i samband med behandling. Tips! Ta med sko med öppen tå för att undvika skav på nagellacket.
Kontakta mig för bokning. Pris: 80kr

Friskvårdsbehandling
Enligt Skatteverket kan arbetsgivaren erbjuda skattefria förmåner gällande motion och friskvård. Hit räknas fotvård och massage dock inte pedikyr eller medicinsk fotvård. För att fotvård ska vara friskvård ska det vara enklare typ av fotvård med moms. När du vill ha ett friskvårdskvitto till din arbetsgivare så bokar du följande behandling; ”Friskvårdsbehandling”.
Ca. 60 min. Pris: 790kr

Personal

Viktoria Oscarsson
Dip. Medicinsk fotterapeut
Viktoria Oscarsson